New London Architecture

Cheney Row Park

Built

Cheney Row was a former landfill site that, through remediation and community co-design, has been transformed. The new £1.2m park includes an events space, outdoor stage, playspace and 467 new trees.
NEW LONDON AWARDS 2020

NEW LONDON AWARDS 2020

Shortlisted in the Placemaking category
Winners will be announced from 2nd November 2020

Peoples Choice Award
Vote for your favourite project to win:

Project information

Status

Built

Borough

Waltham Forest

Size

30000 sq m

Completion

May 2019


Location

Cheney Row Park, Cheney Row, Walthamstow, London E17 5ED, UK


Team Credits

Architect

We Made That

Cost Consultant

Stockdale

Ecology Consultant

BSG Ecology

Other

LEAP Environmental

Client

London Borough of Waltham Forest

Contractor

Blakedown Landscapes


Listed by

We Made That

Last updated on

16/09/2020


Stay in touch

Upgrade your plan

Choose the right membership for your business

Billing type:
All prices exclude VAT
View options for Personal membership